~ ÉTTEREM ~

A kastélyszálló 60 főt is befogadni képes éttermében Solymosi Attila séf készít a birtok borainak színvonalához méltó ételeket. A konyhatechnológia nemzetközi jellegű, az alapanyagok és ízösszetételek pedig alapvetően hazaiak, de egy-egy gasztronómiai csavar kedvéért Attila bátran nyúl a Magyarország határian túl szokásos hozzávalókhoz és ízesítésekhez is. Az étlap rendszeresen megújul, a fogásokhoz a borokat pedig különös gonddal párosítjuk úgy, hogy a tökéletes összhang érdekében akár a recepten is módosítunk. A borvacsoramenük esetében az ételeket kifejezetten borainkhoz igazítjuk.

Asztalfoglalás

~ Étlap ~

ELŐÉTELEK

1.

Diós kecskesajtkrém parmezán forgáccsal, bébi salátával

2.300 Ft

2.

Libamájpástétom szarvasgomba-parfümmel, cherry paradicsommal és tönkölykenyérrel

3.190 Ft

3.

Ropogós morzsában sült mangalica rilette marinírozott retekkel

2.200 Ft

4.

Fekete szezámmagos vörös tonhal, wasabi majonézzel és levél salátával

2.750 Ft

5. Paradicsomos riminesi királyrákkal 2.750 Ft
6. Mogyoróolajon sült kézműves tehénsajt sült zöldséggel 2.190 Ft
7. Roston libamáj sült kaláccsal mangós chutneyval 3.190 Ft

SALÁTÁK

9.

Paradicsomsaláta

550 Ft

9.

Káposztasaláta

550 Ft

10.

Uborka saláta

550 Ft

11.

Kevert saláta

990 Ft

LEVESEK

12

Fácán consommé szarvasgombával

1.090 Ft

13.

Gulyásleves

1.210 Ft

14.

Karfiol krémleves sült malaccsászárral

1.090 Ft

FŐÉTELEK

15.

Borjúhátszín panko morzsában sütve, rozmaringos parázsburgonyával

3.960 Ft

16.

Supreme jércemell gőzölt színes zöldségekkel, barnított vajjal

2.300 Ft

17.

Rózsaszínre sült kacsamell céklás hajdinakásával

3.950 Ft

18.

Csontos sertéssült zsályával, burgonya krémmel

3.170 Ft

19.

Konfitált vaddisznó nyak sült szilvával, fekete fokhagymás zellerpürével

3.400 Ft

20.

Bőrén sült fogas ruccolás rizottóval

3.520 Ft

21.

Szarvasborjú gerinc fekete szederrel, kakukkfüves sült polentával

5.270 Ft

22.

Bélszín steak erdei gombás burgonyával

6.540 Ft

23.

Roston sült libamáj chilis alma kompóttal, burgonyáva

5.490 Ft

DESSZERTEK

21.

Csokoládétorta amaretto meggyparféval (Gluténmentes)

1.310 Ft

22.

Mascarponés pohárkrém mandulás grillázzsal,vörös gyümölccsel

1.310 Ft

23.

Mádi sajtkóstoló

1.980 Ft

Az árak tartalmazzák a 10 % szervizdíjat és az ÁFÁ-t.

Gróf Degenfeld

A Hegyalján már a XIX. században szőlőt művelő Gróf Degenfeld család 1995-től újjáépített szőlőbirtoka: bor, gasztronómia, pihenés és felfedezés a Tokaji borvidéken.

Legutóbbi díjaink

Közösségi oldalaink

Kapcsolat

H-3915 Tarcal, Terézia kert 9.
Tel.: +36-47/380-173
GPS: 48.143589, 21.334291

További adatok